Кауза 2022

Народно читалище „Тротоара 2020“ е учредено в края на 2020 година от 229 души и е пълен правоприемник на дейността на Фондация Тротоара и проекта TRAP.

Напълно безплатно при нас децата и младежите се занимават с музика, гейминг, образование, ръчен труд, танци, изкуства и много други интересни и полезни дейности, част от дейността на Фондация Тротоара и до сега.

Нашата цел е да създадем подходящи условия за творчество и изява на младите хора, като ги насърчим да изградят и развият своите културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват своите умения и да придобият нови. Искаме да ги мотивираме да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепим в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

Читалището се помещава в сградата на TRAP, като разполага със звукозаписно студио, компютърна зала, работилница, библиотека и място за срещи на стари и млади ентусиасти.

През 2021 година членската ни маса нарастна до 254 души, организирахме десетки събития, както и 7 дневен фестивал в Борисовата градина с обща посещаемост няколко хиляди души. Създадохме музикален лейбъл като през октомври е планиран записът на първата компилация с музика на млади групи.

МУЗИКАТА КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА ОБЩУВАНЕ, РАЗВИТИЕ НА УМЕНИЯ, ОТКЛЮЧВАНЕ НА ПСИХИКАТА

В едно от най-добре направените студиа в София, всички младежи безплатно развиват талантите си, общуват, записват и участват в концерти и събития организирани от лейбъла ни. Изявата на живо за младежките групи е свързана с много работа и труд, организационна дейност, доброволчество и споделяне с широката публика. Ежеседмично графикът на студиото е пълен с млади и вдъхновени ученици, правещи първите си стъпки в музиката, създавайки нова музика и продукт. Записите на авторска музика са върхово постижение за учениците. Искате да слушате хубава българска музика след време? Подкрепете ни! Информация за студиото: https://trotoara.com/studio

ВАШЕТО ДАРЕНИЕ 

5 лева от всеки билет на състезанието, ще бъдат дарени на Тротоара за нови усилватели и китарна техника за студиото на TRAP.

 

 

 

event Partners

Contact us if you wish to support the race.